На Львівщині стартують військові навчання. Мешканців просять бути обережними

2303 0
На Яворівському полігоні у Львівській області з 27 червня по 8 липня 2016 р. пройдуть українсько-американські військові навчання Rapid Trident-2016 за участю понад 1800 військовослужбовців з 14 країн світу. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Жителів навколишніх населених пунктів просять з розумінням поставитися до обмежень і незручностей, пов'язаних з проведенням навчань і посиленим заходам безпеки з боку військових.

«Звертаємо увагу на те, що під час навчань буде здійснюватися рух військових колон. Тому деякі зони автодоріг на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки будуть обмежені для руху громадського автотранспорту. Також буде залучатися бронетехніка, і будуть проводитися навчальні стрільби зі стрілецької зброї, будуть здійснюватися польоти вертольотів армійської авіації», - повідомили в Міноборони.

Керівництво навчань з міркувань безпеки рекомендує цивільним в цей період не відвідувати навчальні ділянки полігону: не входити, не заїжджати будь-яким видом транспорту у зони, позначені покажчиками, або оточені допоміжним персоналом.

Жителів також просять не збирати ягоди й гриби на території полігону - певні зони на цей період вважаються закритими.

Джерело: lvivexpres.com


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!