У Львівській області стався вибух на шахті: є загиблі. Оновлено

3809 0
У селі Глухів Сокальського району Львівської області на шахті № 10 «Степова» внаслідок вибуху сталося зрушення гірської породи.
фото: portal.lviv.uа

фото: portal.lviv.uа

За інформацією Михайла Волинця, голови незалежного профсоюзу гірників, станом на 14:57 год., відомо, що 10 осіб загинули та 5 отримали серйозні опіки. Ще одного гірника наразі шукають. За його словами, повинно було бути в аварійній зоні 32 гірники, а за фактом заступили – 34. Водночас, поліція Львівщини підтверджує загибель 8-ми гірників.

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці прес-секретар Президента України Святослав Цеголкоаварійно-рятувальні роботи тривають, також створено координаційний штаб.  

Чотирнадцять травмованих гірників внаслідок обвалу на шахті на Львівщині госпіталізовали до Червоноградської центральної міської лікарні. Двоє чоловіків перебувають в реанімації, одинадцять – в хірургії, один – в травматології. Про це йдеться в повідомленні Міністерства охорони здоров'я України в Facebook.

Львівська поліція відкрила кримінальне провадження щодо загибелі гірників на Львівщині. Йдеться про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області. "За попередніми даними обвал стався внаслідок вибуху метану. Вже відкрито кримінальне провадження, на місці події працює слідчо-оперативна група", – зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа.

Інформація оновлюється...

Опублікувала Марічка Мишок

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!