Мешканців Львівщини попереджають про стрільби та вертольоти

5239 0
З 15 до 26 вересня на Львівщині, на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного (Яворівський полігон), триватиме українсько-американське військове навчання «Репід Трайдент-2014». В зв'язку із цим, керівництво навчань просить мешканців області з розумінням поставитись до певних незручностей, пов'язаних із обмеженням руху на території полігону, повідомляє прес-група українсько-американських тактичних навчань «Репід Трайдент-2014».
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

Участі в навчаннях візьмуть близько 1200 військовослужбовців із 15 країн світу, вказано у повідомленні. Під час навчань територією Центру рухатимуться військові колони, інформують у відомстві, тому деякі зони автодоріг на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки будуть обмежені для руху цивільного автотранспорту.

Також залучатиметься бронетехніка та проводитимуться навчальні стрільби зі стрілецької зброї, здійснюватимуться польоти вертольотів армійської авіації. «Керівництво навчань, із міркувань турботи про безпеку цивільного населення, наполегливо просить у цей період не відвідувати розташування навчальних ділянок полігону, не заходити та не заїжджати жодним видом транспорту в зони, позначені покажчиками або оточені допоміжним персоналом, дотримуватися правил дорожнього руху під час зустрічі на автодорогах із військовими автоколонами та уважно та своєчасно спостерігати за сигналами спеціальних машин ВІБДР, що супроводжуватимуть рух військової техніки», - вказано у повідомленні.

Також перс-служба навчань інформує, деякі ділянки полігону під час заходів «Репід Трайдент-2014» будуть закритими, а керівництво начань звертається до мешканців навколишніх населених пунктів Яворівського району Львівської області та громадян, які планують свій відпочинок у цій місцевості, з проханням із розумінням поставитися до певних обмежень та незручностей, пов’язаних із проведенням військового навчання та посиленими заходами безпеки з боку військових.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!