На Львівщині створять новий туристичний маршрут

2331 0
Маршрут пролягає територією заповідника Сколівські бескиди.
Фото: uk.wikipedia.org

Фото: uk.wikipedia.org

23 серпня стартує перша мандрівка за новим туристичним маршрутом із назвою «До бункеру Головного осередку пропаганди ОУН і УПА», що у селі Корчин, Сколівського району. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Маршрут розрахований на активних туристів, які готові подолати пішки 7 кілометрів в одну сторону. Ним зможуть користуватись групи туристів та окремі мандрівники.

Читайте також: День Незалежності України. Як святкуватиме Львів. Програма

Як зазначила начальниця управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака, до сьогодні маршрут облагороджувати та розчищали: «Роботи розпочали фактично із червня, обирали оптимальні варіанти пересування, оскільки це заповідна територія. Тож обрали зручний маршрут, ознакували, встановили інформаційні та навігаційні таблиці».

Маршрут пролягатиме до місця, де був бункер Головного осередку пропаганди ОУН і УПА. Це місце має історію, пов’язану із визначними оунівцями та упівцями, зокрема з Романом Шухевичем.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!