На Львівщині створять Офіс радників голови ЛОДА

1903 1
Крім цього, Маркіян Мальський анонсував, що в ЛОДА створять електронну скриньку, куди мешканці зможуть надсилати повідомлення про корупцію.
Фото: Наталія Вітюк

Фото: Наталія Вітюк

На Львівщині відкриють Офіс радників голови ЛОДА, до якого ввійдуть фахівці різних галузей. Про це голова ЛОДА Маркіян Мальський розповів сьогодні, 8 жовтня, під час апаратної наради.

Читайте також: Кабмін призначив ще двох заступників голови ЛОДА

«Туди входитимуть фахівці з різних галузей, представники Громадської Ради, а також представники департаментів облдержадміністрації. Адже чим більше експертних середовищ долучатись до вирішення проблемних питань, тим якісніше буде їхнє розв’язання і область розвиватиметься», – сказав Маркіян Мальський.

Офіс радників запрацює як консультативно-дорадчий орган, який включатиме відповідні профільні комісії експертів. Незабаром оголосять відповідний конкурс, подати на який свої кандидатури зможуть усі охочі. Крім цього, Маркіян Мальський анонсував, що в ЛОДА створять електронну скриньку, куди мешканці зможуть надсилати повідомлення про корупцію.

Читайте також: Заступником голови ЛОДА може стати юрист Юрій Добош

Додамо, що раніше президент Володимир Зеленський також закликав українців телефонувати на гарячу лінію НАБУ та повідомляти про корупцію. В самому НАБУ попросили президента не поширювати дезінформацію.

партнерська публікація

 


Читайте також:
9 Жовтня, 2019 02:30
Олег Карелін Як стати членом офісу радників ?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!