На Львівщині створили заповідник «Древній Звенигород»

3674 0
Відповідне рішення ухвалили депутати Львівської облради.
Візуалізацію надали автори проекту

Візуалізацію надали автори проекту

Під час засідання сесії Львівської обласної ради 18 червня депутати проголосували за створення комунального закладу «Адміністрація історико-культурного заповідника «Древній Звенигород». Про це повідомляє пресслужба Львівської облради.

Читайте також: Як виглядав Звенигород, що існував біля Львова майже тисячоліття тому. Відеовізуалізація

Древній Звенигород – перший в Україні історико-культурний парк на території пам’ятки археології. Проєкт облаштування історико-культурного парку на території пам’ятки археології Літописного міста Звенигород переміг у конкурсі ініціатив регіонального розвитку Мінрегіонбуду.

На реалізацію проєкту у межах секторальної бюджетної підтримки ЄС мали виділити орієнтовно 12 млн грн. Замовником проекту є департамент архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації. Офіційне відкриття парку запланували на 2020 рік.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!