На Львівщині судитимуть чоловіка, який викинув в урочище рештки тварин

1227 0
Винуватцю загрожує штраф.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

На Львівщині судитимуть мешканця одного з сіл Жовківщини за те, що він скинув в урочище рештки яловичих туш, інформує пресслужба поліції Львівської області.

Правоохоронці встановили, що у квітні цього року 56-річний чоловік вивіз рештки тварин, які залишились у нього після розбирання яловичих туш, в урочище неподалік села та скинув у двадцятиметровий рів.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.239 (Забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від однієї до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування завершене, обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Нагадаємо, у квітні цього року прокуратура Львівської області розпочала кримінальне провадження за фактом забруднення земель тваринними рештками біля села Либохора на території Славської ОТГ.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!