На Львівщині судитимуть ще двох ухилянтів від мобілізації

4068 0
Їм загрожує до двох років позбавлення волі.
Фото умовне

Фото умовне

На Львівщині судитимуть двох мешканців Києва, що намагались незаконно намагались перетнути кордон із ЄС. За підробку та використання підроблених документів зловмисникам загрожує до двох років обмеження волі.

Джерело: Поліція Львівської області

Як встановили дізнавачі Яворівського районного відділу поліції, 40-річний киянин підробив офіційні документи та проставив підписи посадових осіб, щоб отримати право на виїзд за кордон на період дії правового режиму воєнного стану. Пізніше, перебуваючи в пункті пропуску «Грушів-Будомєж», зловмисник пред’явив завідомо підроблені документи. 32-річний житель Києва виготовив підроблений документ про народження третьої дитини та пред’явив його в пункті пропуску «Краківець», щоб отримати право виїзду за кордон як особі, на утриманні якої перебуває троє і більше дітей віком до 18 років.

Читайте також: На Львівщині судитимуть двох ухилянтів з інших областей, які намагалися втекти за кордон з підробленими документами

Ухилянтам повідомили про підозру в вчиненні кримінальних проступків. Досудові розслідування звершені, обвинувальні акти скеровані на розгляд суду.

Нагадаємо, що на Львівщині судитимуть ще трьох ухилянтів, що намагались перетнути кордон України за допомогою підроблених довідок із недостовірними відомостями. За скоєне їм загрожує покарання - обмеження волі на строк до двох років.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!