На Львівщині судитимуть жінку, яка використовувала дітей для жебрацтва

998 0
Жінці повідомили про підозру.
Фото: Espreso.tv

Фото: Espreso.tv

У Трускавці у період від липня до вересня 26-річна мешканка одного з сіл Дрогобицького району займалась жебрацтвом, використовуючи своїх малолітніх доньок. Про це повідомили у поліції області.

Слідчі встановили, що жінка вибирала людні місця і використовуючи двох своїх доньок одного та восьми років, випрошувала у перехожих гроші.

«Старша донька постійно перебувала біля матері, а меншу дитину тримала на руках. При цьому зловмисниця нехтувала елементарними нормами гігієни як особистої, так і власних дітей та не забезпечувала їм нормальних умов для розвитку», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці повідомили жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.150-1 (Використання малолітньої дитини для заняття жебрацтвом) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на цей же термін.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!