На Львівщині судитимуть злочинну групу, яка вирубала лісу на понад мільйон гривень

1894 0
Майстер лісу організував незаконну вирубку дубу. Його загрожує до 10 років в'язниці.
Фото: ДБР

Фото: ДБР

Організована злочинна група з шести осіб, якою керував майстер лісу одного з державних лісогосподарських підприємств Львівської області, постане перед судом.

Слідчі встановили, що організована злочинна група з лютого по березень 2020 року здійснювала незаконну вирубку дерев породи дуб та в подальшому продавала її фізичним особам-підприємцям. Внаслідок такої діяльності, повідомляють у ДБР, державі заподіяна шкода на суму понад 1 200 000 гривень.

У разі доведення вини майстру лісу загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років. Іншим учасникам злочинної групи – позбавлення волі на строк від 5 до 7 років. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!