У Львові та області світло вимикатимуть в дві черги. Графік

15205 0
В області продовжує діяти графік погодинних відключень електроенергії.
Фото умовне

Фото умовне

Унаслідок чергового масованого ракетного удару по критичній інфраструктурі України 5 грудня частина електростанцій пошкоджені та не зможуть працювати на повну потужність. На Львівщині продовжує діяти графік погодинних відключень. 

Джерело: голова Львівської ОДА Максим Козицький

За створеним графіком електроенергія в області подається двічі на добу по чотири години. Переглянути його можна за посиланням. Проте запровадили дві черги графіка. Варто звернути увагу на білі клітинки, які означають можливе відключення електроенергії. Тепер ймовірність відключення світла в цей час значно вища. 

Читайте також: Козицький розповів, чому графіки планових відключень світла не відповідають дійсності

Нагадаємо, що у ПрАТ «Львівобленерго» дали відповіді на найчастіші запитання споживачів. Зокрема, чому за графіком електроенергія уже повинна бути, але її досі не увімкнули, або чому не у всіх вимикають електроенергію. Дізнатись інформацію про відключення можна через ботів у Viber або Telegram від «Львівобленерго». Вони надсилають сповіщення про орієнтовні вимкнення електроенергії за вашою адресою.

Ірина Давосир
_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!