На Львівщині оголосили штормове попередження

1973 0
Сьогодні очікуються сильні пориви вітру, а завтра ще й дощ з мокрим снігом.
фото: gazeta.lviv.ua

фото: gazeta.lviv.ua

Сьогодні та завтра у Львівській області збережеться туман видимістю 200-500 м, а місцями варто очікувати пориви західного вітру 15-20 м/с, повідомило Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Штормове попередження оголосили й синоптики. Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що упродовж неділі у Львові та області вночі та вранці будуть дощі, місцями з мокрим снігом. Вдень переважно без опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер західний, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 1-6 градусів тепла, вдень 5-10 градусів тепла.

Головне управління ДСНС України у Львівській області просить громадян дотримуватися правил безпеки та бути обачними, особливо під час перебування на вулиці. При ускладненні погодних умов намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!