На Львівщині ситуація з укриттями найкраща з-поміж усіх закладів освіти в Україні

2630 0
Перевірили понад 80% освітніх закладів.
Фото: nus.org.ua

Фото: nus.org.ua

Укриттями зараз забезпечено близько 41% закладів освіти і найкраща ситуація, з-поміж усіх закладів освіти в Україні, у Львівській області. Про це повідомляє МВС за результатами наради міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського з міністром освіти Сергієм Шкарлетом та представниками обласних військово-цивільних адміністрацій і громадських організацій.

Упродовж півтора місяця правоохоронці разом з освітянами беруть участь в обстеженні об’єктів закладів освіти. Також вони допомагають місцевій владі та керівникам цих закладів у створенні безпечних умов для організації навчання. За цей період перевірили понад 80% освітніх закладів, а це понад 21 тисяча об’єктів.

Читайте також: У школах вчитимуть, що таке «рашизм» і «політика російщення». Які ще зміни чекають на школярів

«Головну роль відіграють органи місцевої влади. Ми закріпили за кожним навчальним закладом в регіонах рятувальника – це конкретний працівник, який також відповідатиме за те, чи готовий заклад до нового навчального року. На сьогодні, за нашими даними, укриттями забезпечено близько 41% закладів освіти усіх рівнів», – сказав міністр. 

Нагадаємо, до 1 вересня школи Львова та області повинні облаштувати укриття, а переселенців – розмістити в інших місцях.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!