На Львівщині тривають тактичні навчання українців та американців

2006 0
На Львівщині триває українсько-американське комплексне тактичне навчання «Фіарлес Гардіан-2015». Активно долучаються до проведення занять військовослужбовці Збройних Сил України, які на цьому навчанні працюють у ролі спостерігачів.
фото: Міністерство оборони України

фото: Міністерство оборони України

«Фіарлес Гардіан-2015» проводиться у рамках технічної допомоги уряду США та за рахунок Резервного фонду світової безпеки. Мета та цілі проекту передбачають проведення фахівцями ЗС США з особовим складом Національної гвардії України та офіцерами-інструкторами Збройних Сил України базової та спеціальної підготовки особового складу.

Читайте також: Порошенко і американські військові на полігоні. Фоторепортаж

Програма навчань охоплює широке коло діяльності – починаючи від прав людини, правил та тактики ведення війни, закінчуючи навчанням в розвідці, управлінні вогнем, що сьогодні дуже потрібно українським військовим.

Джерело: Міністерство оборони України

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!