На Львівщині цієї ночі синоптики прогнозують сильний заморозок

2435 0
До кінця тижня потепліє і на Великдень температура повітря сягне до 19 градусів тепла.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Цієї ночі у Львові та на Львівщині синоптики прогнозують сильні заморозки. За даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у Львові збережеться заморозок в 1-3 градуси, а по області до мінус 5 градусів.

Надалі до кінця тижня варто очікувати надходження більш теплих повітряних мас з південного заходу та півдня. Температура повітря поступово підвищуватиметься як нічна так і денна. В окремі дні спостерігатимуться невеликі дощі. Вітер слабкий до помірного, лише 20 квітня поривчастого характеру.

Читайте також: Три добрі великодні паски. Покроковий рецепт

20 квітня по Львівській області буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Вночі сильний заморозок 0-5 градусів, а температура вдень 7-12 градусів тепла. У Львові також хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Вночі заморозок 1-3 градусів, а температура вдень 9-11 градусів тепла.

21 квітня буде хмарно з проясненнями, невеликий дощ. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-6 градусів тепла, вдень 9-14 градусів тепла.

22 квітня – хмарно з проясненнями. Вночі по всій території, вдень місцями невеликий дощ. Вітер змінного напрямку, 3-8 м/с. Температура вночі сягатиме 1-6 градусів тепла, вдень 10-15 градусів тепла.

23 квітня буде хмарно з проясненнями, мсцями невеликий дощ. Вітер північний, 3-8 м/с. Температура вночі 2-7 градусів тепла, вдень 12-17 тепла.

На Великдень, 24  квітня, буде хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вранці та вдень невеликий дощ. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі становитиме 2-7 градусів тепла, а вдень 14-19 градусів тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!