На Львівщині тимчасово змінять схему руху приміського поїзда Львів – Трускавець

2317 0
Також 26 лютого не курсуватиме поїзд сполученням Коломия – Заліщики – Коломия.

На Львівщині тимчасово змінять схему руху приміського поїзда Львів – Трускавець. Про це повідомляє пресслужба Львівської залізниці.

Зокрема упродовж 25-27 лютого поїзд № 6011/6012 сполученням Львів – Трускавець – Львів курсуватиме лише до станції Стрий та зворотно.

Читайте також: На залізничному вокзалі Львова відкрили пункт контролю через державний кордон

Окрім цього, 26 лютого не курсуватиме поїзд № 6452/6451 сполученням Коломия – Заліщики – Коломия. Зміни відбуваються через ремонт колій на перегонах Стрий-2 – Гаї Верхні – Дрогобич та Городенка-Завод – Стефанешти. 

Нагадаємо, що нещодавно Укрзалізниця запропонувала перенести приміський вокзал впритул до залізничного у Львові. Тоді на звільненій ділянці, що в постійному користуванні Укрзалізниці, запропоновано збудувати торгово-розважальний центр, офісні приміщення, житло і два паркінги по тисячі місць кожен. Однак, як повідомив під час стріму Tvoemisto.tv архітектор та дослідник залізничної інфраструктури Ростислав Білинський, йтиметься не про перенесення, а про будівництво з нуля. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!