На Львівщині тимчасово змінили розклад руху приміських потягів

3650 0
Пасажирів просять урахувати тимчасові зміни під час планування подорожей.
Фото: УЗ

Фото: УЗ

На Львівщині у зв’язку з проведенням ремонтних робіт об’єктів інфраструктури змінили розклад руху деяких приміських потягів.

Джерело: Львівська залізниця

Упродовж 14-23 листопада приміський поїзд № 6042 сполученням Львів – Тернопіль вирушатиме зі Львова о 10:54 (замість 08:58) та прибуватиме в Тернопіль о 14:15. У вказаний період приміський поїзд № 6046 сполученням Львів – Тернопіль вирушатиме зі Львова о 15:25 (замість 16:51) та прибуватиме на кінцеву станцію о 18:49. Крім того, приміські поїзди № 6034 сполученням Львів – Золочів та № 6031 сполученням Золочів – Львів курсуватимуть лише на дільниці Львів – Красне.

Читайте також: «Укрзалізниця» оновила графік руху поїздів і поновлює довоєнні маршрути через Львів

15 та 16 листопада не курсуватиме приміський поїзд № 6002 сполученням Львів – Рава-Руська. 16 та 17 листопада не курсуватиме приміський поїзд № 6001 сполученням Рава-Руська – Львів. Також 15 та 17 листопада не курсуватимуть поїзди № 6062/6067 сполученням Львів – Ходорів – Львів. 16 листопада приміські поїзди № 6353 сполученням Здолбунів – Ковель та № 6358 сполученням Ковель – Здолбунів курсуватимуть лише до ст. Ківерці. 

Пасажирів просять врахувати зміни під час планування подорожей у вказаних сполученнях. Актуальний розклад руху приміських поїздів Львівської залізниці можна побачити тут.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» презентувала графік 14 нових та оптимізувала 58 наявних рейсів  серед них міжнародні та внутрішні. В оновленому графіку є також  4 поїзди міжнародного сполучення до Кишинева, Перемишля, Хелма та Відня.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!