На Львівщині у ДТП потрапив автобус із дітьми. Фото

13653 0
Постраждали 12 дітей, водій машини, яка зіткнулася з автобусом, загинув.
Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Фото: ГУ Нацполіції у Львівській області

Учора, 4 вересня, близько 20:50 на автодорозі Київ – Чоп між селами Дідилів та Банюнин Кам’янка-Бузького району сталась ДТП за участі двох автівок та автобуса, що перевозив дітей. Про це повідомляє ГУ Нацполіції у Львівській області.

Водій автомобіля «Мерседес Віто», 31-річний іноземець, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автобусом «Неоплан» та з автомобілем «Фольксваген Джета». Від отриманих травм водій «Мерседеса» загинув на місці.

Читайте також: Де у Львові найчастіше трапляються ДТП. Інфографіка

В автобусі було 49 дітей, 12 із яких, віком 10-12 років, травмувались. Їх госпіталізували до лікарні. Дітей супроводжували двоє дорослих, а також двоє водіїв віком 53 та 66 років, усі з Чернігівщини. Як повідомили у патрульній поліції Львівської області, діти є учасниками танцювального колективу, що їхав у Краків. Дітей, які не постраждали в ДТП, поліцейські супроводили до готелю.

Водій «Фольксвагена», 22-річний мешканець Буська, не постраждав. Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото: патрульна поліція Львівської області

ТЕГИ: діти, ДТП

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!