На Львівщині у ДТП зіткнулися велосипедист та водій вантажівки. Є загиблий

8131 0
Унаслідок аварії загинув велосипедист.
фото: поліції львівської області

фото: поліції львівської області

На Львівщині трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі велосипедиста та  водія автомобіля «DAF». Аварія сталася вчора, близько 19:00, на автодорозі «Львів – Тернопіль – Рава-Руська» в селі Перемивки Львівського району. Унаслідок аварії загинув велосипедист.

Як попередньо встановили правоохоронці, 28-річний велосипедист, мешканець міста Жовквм, не впорався із керуванням та в’їхав у задню частину причепа автомобіля «DAF» під керуванням 48-річного мешканця Одеси, який був припаркований на узбіччі. Унаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження, несумісні із життям, та помер на місці події.

Читайте також: На Львівщині внаслідок ДТП постраждали троє дітей

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, що у Сихівському районі Львова трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі бетонозмішувача Renault та електросамоката. Водія електросамоката госпіталізували до реанімації.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!