На Львівщині у лікарню з отруєнням потрапили працівники одного з підприємств

1744 0
За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.
Ілюстративне фото: beztabu.net

Ілюстративне фото: beztabu.net

У Бродах до лікарні потрапили дев’ять працівників підприємства «Електроконтакт Україна», у яких діагностували гострий ентероколіт. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Львівської області.

Повідомлення про отруєння надійшло 17 лютого до Бродівського відділу поліції. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Санкція статті передбачає покарання – штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років та призначили експертизи.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Поліцейські встановлюють обставини поді та проводять досудове розслідування.

Додамо, що «Електроконтакт Україна» – це виробник електричних кабельних мереж до автомобілів концернів BMW, General Motors, VW, Daimler, дочірня компанія німецького підприємства «Elektrokontakt GmbH», яка належить французькому концерну Nexans. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!