На Львівщині у парку Сколівські Бескиди висадили вічнозелений тризуб

1281 0
Вічнозелений тризуб присвятили воїнам Збройних сил України і він має нагадувати наступним поколінням про воєнну весну 2022 року.
Фото: парк «Сколівські Бескиди»

Фото: парк «Сколівські Бескиди»

У Національному природному парку Сколівські Бескиди, що у Львівській області, сьогодні, 19 квітня, висадили вічнозелений тризуб, йдеться на сторінці парку.

Тризуб з дерев ялини висадили в рамках акції «Ліс Перемоги» служба охорони Майданського лісництва спільно зі Східницькою ТГ.

«Ця вічнозелена композиція третя за рахунком в національному парку і перша з породи ялини. Розмір даного тризуба 8×6 м. в пропорції Державного герба України», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У львівському Ботанічному саду висадили клепарівські черехи, які зникли у минулому столітті

Вічнозелений тризуб присвятили воїнам Збройних сил України, які ведуть боротьбу з російськими окупантами. Символ нагадуватиме наступним поколінням про не просту воєнну весну 2022 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!