Поблизу Львова у потрійній ДТП загинуло двоє людей

8054 0
Внаслідок ДТП водій та пасажир одного з авто від отриманих травм загинули на місці події.
Фото: Гал.інфо

Фото: Гал.інфо

Ввечері 5 листопада у с. Ямпіль, що на Львівщині, зіткнулись одразу три легкові автомобілі. Жертвами автотрощі стали водій та пасажир однієї з машин, повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Читайте також: Не алкоголь. Якими є основні причини автотрощ на Львівщині та хто їх створює

ДТП трапилась близько 18.50 год. у селі Ямпіль, що входить у Мурованську ТГ. 26-річний водій «ВАЗ 2109» виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем «Volkswagen Passat», а опісля ще з однією автівкою «Opel Omega».

Внаслідок ДТП водій та пасажир «ВАЗ 2109» від отриманих травм загинули на місці події.

Наразі правоохоронці проводять розслідування і з'ясовують усі обставини аварії.

Нагадаємо, що на Львівищині місць, де сконцентрована найбільша кількість аварій, є понад 80. Тільки на кільцевій дорозі Львова біля бази відпочинку «Львівська Швейцарія» за п’ять років (від серпня 2016 до травня 2021 року) сталося 68 ДТП. Детальніше про причини ДТП в області та те, як виглядає типовий водій-учасник ДТП, читайте в матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!