На Львівщині уламки ракети пошкодили школу, садочок та амбулаторію

17313 0
Протиповітряна оборона збила три російських ракети.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

У Новояворівській громаді уламки ракети пошкодили школу, дитячий садочок та амбулаторію. Про це у своєму відеозверненні повідомив міський голова Новояворівської громади Володимир Мацелюх.

Читайте також: Ракетний удар на Львівщині пошкодив залізничну інфраструктуру

За його словами, протиповітряна оборона збила три російських ракети.

«Є ушкодження у приватних будинках – вибиті вікна, побиті і посічені уламками дахи, двері. Також пошкоджено ряд бюджетних об’єктів – школа, садочок, амбулаторія. Вибиті вікна і підламані двері були на території нашого старостату – у Старичах. Є багато осколків у населеному пункті», – каже Володимир Мацелюх.

Читайте також: Вночі над Львівщиною збили три крилаті ракети

Як уточнив міський голова Новояворівська, у їхню міську лікарню, станом на ранок, за медичною допомогою не звернулась жодна людина з травмами, які б могли спричинити уламки від ракетних ударів.

Нагадаємо, сьогодні вночі повітряну тривогу в області оголошували двічі – о 00.25 та 03.32 год. Під час першої тривоги, близько 00.50 год., пролунали кілька вибухів. Підрозділи ППО Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України збили три крилаті ракети.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!