На Львівщині усунули залишки стихійних блокпостів

1043 0
Поліція видала 23 вимоги органам місцевого самоврядування для усунення перешкод.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Фото: Патрульна поліція Львівської області

На Львівщині поліцейські видали органам місцевого самоврядування 23 вимоги щодо усунення тимчасово утворених стихійних блокпостів.

Джерело: Патрульна поліція Львівської області в Facebook

Під час обстеження вулично-шляхової мережі Львівщини поліція та Львівська обласна військова адміністрація зафіксували місця із залишками стихійних блокпостів. В межах смуг відведення та на тротуарах були розташовані їжаки, бетонні блоки та блокпости. Після видачі 23 вимог про усунення, ліквідували перешкоди на всіх ділянках.

Читайте також: На Львівщині відновили ремонт після зсуву на дорозі Боберка – Бориня 

Нагадаємо, що у гірському селі Нижня Яблунька Самбірського району стався зсув дороги на відтинку Бориня – Боберка. Фото утвореного провалля на місці зсуву опублікували місцеві мешканці та водії у соцмережах.

Ірина Давосир

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!