На дорозі Трускавець – Стебник утворилося провалля

2743 0
Комісія з надзвичайних ситуацій вирішила дорогу перекрити тільки для вантажного транспорту.
фото юрія холода

фото юрія холода

Сьогодні, 15 березня, близько 11 години утворилося нове провалля біля Стебника Дрогобицького району. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє заступник голови ЛОДА Юрій Холод на своїй сторінці у Фейсбуку.

За попередніми даними, площа провалля близько 150 на 50 метрів, глибина – близько 100 метрів. Наразі нове провалля динамічне, порода може рухатися, тому дорогу Дрогобич – Трускавець хотіли перекрити. Утім, як уточнив пізніше у дописі Юрій Холод, комісія з надзвичайних ситуацій вирішила дорогу перекрити тільки для вантажного транспорту. Для легкових авто дорогу Дрогобич – Трускавець наразі перекривати не будуть.

Додамо, що вперше карстова порода біля Стебника провалилася 3 роки тому. Це сталося внаслідок обвалу у шахтах «Полімінералу». Геологи передбачали, що надалі порода буде обвалюватися.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!