На Львівщині в літній період обмежать рух для вантажівок

2257 0
На автодорогах Львівщини в літній період запроваджено обмеження руху великовагового транспорту в денний час доби.
Фото: ar.volyn.ua

Фото: ar.volyn.ua

Відповідно до Законів України «Про дорожній рух», «Про автомобільні дороги» та інших нормативних документів, на виконання Окремого доручення голови Державного агентства автомобільних доріг України, з метою збереження дорожнього покриття автомобільних доріг від руйнування великоваговими транспортними засобами у період спекотної погоди проїзд територією Львівської області дорогами державного та місцевого значення великовагового автомобільного транспорту загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн у денний час доби з 10.00 до 22.00 у разі підвищення температури повітря понад +28ºС.

Читайте також: На ремонт дороги Львів-Самбір-Ужгород витратять понад 740 мільйонів гривень

Обмеження руху не розповсюджується на транспортні засоби, які здійснюють перевезення вантажів, що швидко псуються, та ті, які використовуються під час ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій.

Мережа автомобільних доріг загального користування Львівської області станом на 01.01.2017 становить 8380 км, в тому числі: автодороги державного значення – 1866,1 км,

автодороги місцевого значення – 6514,5 км.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!