На Львівщині в таборі ромів у вогні згоріла однорічна дитина

1675 0
Пожежа спалахнула у власноруч змайстрованому наметі.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

Сьогодні, 6 листопада, у наметі ромського табору у Жидачеві згорів однорічний хлопчик. Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Читайте також: У Львові горіла квартира у 5-поверхівці на вулиці Шевченка

Пожежа спалахнула в одному із власноруч змайстрованих наметів з дерев'яним каркасом, обтягнутим поліетиленовою плівкою. Про усе поліцію повідомила 23-річна мешканка Закарпатської області.

Жінка запалила саморобну пічку у наметі, а сама пішла набирати воду до озера, залишивши всередині без нагляду однорічного сина. Поки матері не було, намет зайнявся і дитина загинула.

Жінку затримали. Невдовзі суд має обрати їй запобіжний захід. Слідчі поліції відкрили  кримінальне провадження за статтею «Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною». Максимальне покарання, передбачене санкцією статті,  позбавлення волі на строк до п'яти років.             

Зараз триває досудове розслідування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!