На Львівщині вантажівка зіткнулася зі шкільним автобусом. Є потерпілі

3329 0
В автобусі перебували 12 неповнолітніх учнів.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

На Львівщині біля села Бишів Червоноградського району вантажівка зіткнулася зі шкільним автобусом. Внаслідок ДТП 16-річний школяр отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні, повідомили у поліції.

Правоохоронці встановили, що зіткнення відбулося між шкільним автобусом, що обслуговує ЗОШ І-ІІІ ступенів села Бишів, яким керував 54-річний місцевий мешканець та вантажівкою «ДАФ» під керуванням 28-річного жителя одного з сіл Червоноградського району.

За попередньою інформацією, в автобусі перебували 12 неповнолітніх учнів. Внаслідок ДТП 16-річний школяр отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні, а діагнози ще сімох учнів уточнюють.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!