На Львівщині відбудеться благодійне сходження на гору Пікуй

1716 0
Організатори хочуть зібрати кошти на спеціальний візок, який допоможе людям із церебральим паралічем підкорювати гори.
Фото: guide.karpaty.ua

Фото: guide.karpaty.ua

У межах Міжнародного Дня альпінізму, 12 серпня на Львівщині відбудеться благодійне сходження на гору Пікуй, яка є найвищою вершиною Львівської області. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Благодійне сходження має на меті зібрати кошти на одноколісний візок — «джульєтку» із електропідсилювачем для проекту «On 3 wheels» («На трьох колесах»). За допомогою цього спеціального візка люди з церебральним паралічем матимуть змогу подорожувати горами.

Читайте також: Дівчина з інвалідністю підкорила гору Парашку

«Ми з друзями організовуємо походи в гори для людей з інвалідністю. Минулоріч таких походів було 12. У цьому році ми плануємо організувати стільки ж. За допомогою цього візка ми організували уже 5 походів. До нас дуже часто звертаються прості активні українці, що хочуть організувати походи для друзів – осіб з інвалідністю. Тому дуже часто ми надаємо цю "джульєтку" їм у безкоштовне користування. Такий пристрій з електропідсилювачем дозволить економити час і сили під час сходження на вершину», — розповів співзасновник проекту «On 3 wheels» та організатор подорожей для осіб з інвалідністю Олександр Луцик.

Аби стати учасником сходження, необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням або перерахувати кошти за реквізитами.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!