На Львівщині відбудеться Форум розвитку Карпат

1212 0
Провідною ідеєю Форуму стане «Карпатський прорив: партнерство задля регіонального розвитку».
Фото: Karpaty.life

Фото: Karpaty.life

Із 25 по 27 червня у Трускавці триватиме IV Форум місцевого розвитку, який щороку присвячений проблемам Карпатського регіону, повідомляє прес-служба ЛОР.

Читайте також: Великий Львів. Чи зможе місто об’єднати приміські села та розширити свої межі

Цьогоріч на Форумі говоритимуть про розвиток Карпатського краю, стратегію, секторальну підтримку, використання елементів партнерства та співпраці для розвитку територій. Окремою дискусією планують обговорити економічний розвиток.

Провідною ідеєю Форуму стане «Карпатський прорив: партнерство задля регіонального розвитку». Він передбачає спільні зусилля як областей Карпатського регіону, так і центральних органів влади, аби розробити пілотну програму підтримки Українських Карпат у майбутній фінансовій перспективі Європейського Союзу.

До обговорення мають залучити мешканців Трускавця, а для учасників із дітьми організують Олімпійський день. Ввечері 26 червня на центральній площі Трускавця відбудеться святковий концерт, у якому візьме участь оркестр Національної академії сухопутних військ.

Читайте також: Львівщина розвиватиме Карпатський регіон спільно з ЄС

На Форумі очікують понад 400 учасників, серед яких представники влади, місцевого самоврядування, дипломати, бізнесмени та закордонні делегації. У програмі заплановано близько 20 панельних дискусій.

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!