На Львівщині відкрили 47 кілометрів відремонтованої траси Львів – Пустомити – Меденичі. Фото, відео

8452 0
Загальна протяжність дороги становить 47,5 км.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

На Львівщині відкрили 47 км відремонтованої дороги Львів – Пустомити – Меденичі, що сполучає Львів із курортними Трускавцем та Східницею. Про це повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.

На відкриття приїхав голова Укравтодору Олександр Кубраков, керівник ЛОДА Максим Козицький та очільник Служби автодоріг Львівщини Олег Береза.

Загальна протяжність дороги становить 47,5 км, в тому числі: І категорії – 1,5 км, ІІ категорії – 20,8 км і ІІІ категорії – 25,2 км. Ремонт дороги розпочали у 2017 році в межах інвестиційного проєкту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області».

На дорозі Львів – Пустомити – Меденичі влаштували нове асфальтобетонне покриття, впорядкували узбіччя, капітально відремонтовали 12 мостів. Також значна частина дороги має зовнішнє освітлення та 5 кільцевих розв’язок.

Зазначимо, що загальна вартість робіт становить 1,06 млрд гривень з державного бюджету. Роботи виконувала підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Дорогу ремонтували з 2016 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!