На Львівщині відкрили другу чергу «Фуджікури», де працюватиме три тисячі людей

21297 0

Сьогодні, 30 вересня, міський голова Львова Андрій Садовий, голова ЛОДА Олег Синютка разом із прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом відвідали завод «Фуджікура Аутомотів Україна Львів». Відбулась офіційна церемонія відкриття другої черги. Як розповів генеральний директор заводу, до кінця 2017 року тут буде влаштовано 3000 людей, а загалом – 6 тисяч осіб. Завод показує хороші результати роботи, відтак, інвестор планує збільшувати виробничі потужності. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Читайте також: Компанії «IKEA» запропонували збудувати завод на Львівщині

Додамо, що японський завод із виробництва електричного устаткування для автотранспортних засобів «Фуджікура» на Львівщині відкрили 14 квітня. Зараз там працює 550 людей, а до середини 2017 року у планах підприємства відкрити ще 3 тисячі робочих місць.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!