На Львівщині відкрили новий цех заводу із виробництва кабельної продукції. Відео

4057 1
У Новому Роздолі на заводі «ОДВ-Електрик» запустили цех з виробництва верстатів власної розробки. Тут вироблятимуть верстати, розроблені місцевим конструкторським бюро, які будуть експортувати по цілому світу.
фото: i.ytimg.com

фото: i.ytimg.com

Підприємство створене за участю німецької компанії ODW – ELEKTRIK у 2003 році. Зараз на підприємстві працює 1400 осіб.

Голова ЛОДА Олег Синютка зазначив, що збільшення об’ємів виробництва на цьому підприємстві збільшить доходи до бюджетів, що також дасть можливість залучити додаткові кошти для ремонту дороги Миколаїв-Жидачів-Журавно-Стрий.

«Ми мали першу фірму в Угорщині, але після того в нас постав вибір: збудувати наступну фірму в Румунії чи в Україні? Ми зупинились, все-таки, на Україні, оскільки знайшли тут дійсно вмотивованих і кваліфікованих працівників, які нам набагато більше сподобались», - розповідає Ludwig Bathon, засновник ODW – ELEKTRIK.

Німецькі інвестиції у завод «ОДВ-Електрик» – це хороший приклад розвитку місцевого підприємництва. Представники саме цього заводу матимуть можливість поділитись досвідом на Весняному Діловому Форумі, який відбудеться цього тижня у Львові. 

Детальніше про відкриття нового цеху дивіться у сюжеті:

Партнерська публікація

 


Читайте також:
27 Квітня, 2017 01:56
Перехожий Ага, вмотивовані роьочі! Читай - раби за 150-200 баксів! Навіть в Румунії меньше ніж за 500 ніхто працювати не буде!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!