На Львівщині відкрили перший завод з переробки меду. Фото

4613 0
Мед, виготовлений на підприємстві, експортується в Польщу, Австрію, Італію, Канаду.
фото: прес-служба ЛОДА

фото: прес-служба ЛОДА

Сьогодні, 19 лютого, у селі Сопошин Жовківського району відкрили перший на Львівщині завод з переробки меду та продуктів бджільництва ТзОВ «Ренома», повідомляє прес-служба ЛОДА.

До складу виробничих потужностей підприємства входить цех приймання сировини, цех переробки меду та гомогенізації, склад готової продукції, механічна майстерня, котельня з економічними та екологічними котлами. Підприємство виготовляє гомогенізований акацієвий, липовий, гречаний, соняшниковий, різнотрав’я, та ріпаковий мед.

Виготовлений на Жовківщині мед експортується в Польщу, Австрію, Італію, Канаду. Кожна партія має експертний висновок. Підприємство має можливість регулярно поставляти поліфлорний (зібраний з різних видів рослин) або монофлорний мед (зібраний з одного виду рослин) загальним обсягом до 500-1000 тонн в рік.

В планах компанії – створення органічної та промислової пасіки, започаткування виробництва фасованого меду, налагодження виробництва інноваційних лікувально-профілактичних засобів на основі продуктів бджільництва та екологічно безпечних препаратів для бджіл.

Фото прес-служби ЛОДА

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!