На Львівщині відкрили пункт пропуску Угринів – Долгобичув

7115 1
Сьогодні, 26 червня, на Львівщині відкрили новий пункт пропуску через українсько-польський кордон Угринів – Долгобичув, що розташований в Сокальському районі. Наразі пункт розрахований тільки для пропуску автомобілів.
Фото: Вголос

Фото: Вголос

На пункті пропуску готові до використання 14 смуг руху, повідомляє Zik. Передбачено облаштувати ще чотири, по дві з кожного боку для вантажних автомобілів.

Як розповів начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Ігор Андрусік, за добу пункт пропуску може обслуговувати до чотириста авто в обидва напрямки. На зміну прикордонних нарядів виходитиме до 14 осіб, залежно від завантаженості.

Будівля пункту пропуску складається з чотирьох секцій: по одній для польських прикордонників та митників. Таким чином вони спільно контролюватимуть кордон. Пункт пропуску розрахований лише для перетину автівок. Піший перехід кордону, за словами представника польської прикордонної служби, відкриють за потреби.

Ігор Андрусік додав, що пункт пропуску розрахований для жителів Сокальського району Львівської області та Іваничівського району Волинської області. Пасажиропотік може збільшитися, якщо покращиться стан дороги.

Водночас голова Львівської ЛОДА Ірина Сех зазначила, що дорогу ремонтуватимуть, як тільки з’являться гроші, коли це буде – вона не уточнила.

Таким чином на Львівщині є вже сім пунктів пропуску з ЄС.


Читайте також:
12 Листопада, 2019 15:09
Вікторія Перетинала кордон Угринів-Долгобичів сподобалося. Молодці прикордонники і митники. Чекати довго не довелося. Ось це ЄВРО. МОЛОДЦІ! ТАК ТРИМАТИ!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!