На Львівщині відкрили сонячну електростанцію «Щирець-1»

5615 0
Загальна вартість будівництва становить 2 млн євро.
Фото: прес-служба ЛОДА

Фото: прес-служба ЛОДА

У селищі міського типу Щирець, що на Львівщині, відкрили сонячну електростанцію «Щирець-1», потужністю 2 мВт. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

«За результатами 2017 року ми маємо 36 МВт встановленої потужності. До кінця цього року ми плануємо відкрити ще 8 центрів альтернативної енергетики», — зазначив під час відкриття електростанції голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Нова сонячна електростанція має збільшити частку альтернативної енергії в електроенергетиці України, знизити рівень використання вуглеводневих енергоносіїв при виробництві електричної енергії та сприяти створенню потужного комплексу сонячних електростанцій.

Читайте також: На Львівщині відкрили дахову електростанцію за понад 14 млн гривень. Фото

Для облаштування СЕС використали сонячні панелі JAsola, інвертори Huawei, КТП українського виробника ВАЛОН-А. Запланована приблизна кількість вироблення електроенергії в рік — 2 169 000 кВт/год.

ТзОВ  «Енергетична компанія «Сонячне поле» розпочало будівництво електростанції у 2017 році. Загальна сума інвестицій становить 2 млн євро.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!