На Львівщині відкрили завод, який вироблятиме продукцію для IKEA. Доповнено

41335 0
Виробнича потужність підприємства становить близько 1500000 метрів тасьми та близько 100000 метрів тканини на місяць.
фото: ЛОДА

фото: ЛОДА

У селі Яструбичі Радехівського району підприємство «Сентіо» запустило єдине в Україні високотехнологічне виробництво матрацної жакардової тканини з повним циклом виробництва. Він містить основонамотувальний етап, безпосередньо етап ткання та унікальний для України етап ламінування тканин. До цього моменту цей вид тканин лише імпортували з Китаю, Туреччини та країн ЄС.

Як прокоментував для Tvoemisto.tv керівник управління залучення інвестицій Львівської ОДА Роман Матис, одне із замовлень, яке виконує компанія «Сентіо», надійшло від торговельної мережі з продажу меблів і товарів для дому «ІКЕА».

«Компанія «Сентіо» виготовляє тканину для різних замовників – як українських, так і закордонних. Підприємство також має кілька десятків станків для виготовлення стрічки з особливою конструкцією, яку використовують для пошиття матраців. Замовником такої спеціальної стрічки і стала компанія ІКЕА», – зазначив Роман Матис. 

Читайте також: Заводи, які відкрили неподалік Львова у 2016-му році. Фото

Як інформує прес-служба ЛОДА, таке виробництво на Львівщині ставить Україну на один рівень з відомими світовими виробниками жакардової матрацної тканини. Виробнича потужність підприємства становить близько 1500000 метрів тасьми та близько 100000 метрів тканини в місяць. Зараз на підприємстві є 30 робочих місць. У зв'язку із розширенням виробництва, ця кількість зросте до 60.

Довідково. ТзОВ «СЕНТІО» – вітчизняний виробник текстильної продукції: жакардової матрацної тканини, тасьми матрацної та інших різновидів меблевої тасьми та текстильної фурнітури. Компанія заснована у 2009 році та знаходиться в Радехівському районі Львівської області. Це підприємство зі 100% українськими інвестиціями.

Читайте також: Хто ще прийде на Львівщину? Роман Матис про інвестиції та комунікацію з Європою

Для власного виробництва підприємство імпортувало станки та обладнання, нарощуючи виробничі потужності, що дає можливість створювати нові робочі місця та забезпечувати місцеве населення стабільною роботою. Кількість працівників на підприємстві – 31 особа, з подальшою перспективою працевлаштування ще близько 30 осіб. 

 

 

ТЕГИ: завод, IKEA

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!