На Львівщині відкрили завод з виробництва мінерально-вітамінних добавок

2105 0
Новий завод виготовлятиме корми, премікси та концентрати для свійських тварин та птиці.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

У селі Хильчиці, що у Золочівському районі, відкрили новий сучасний завод «Коудайс Україна», який спеціалізуватиметься на виробництві мінерально-вітамінних добавок для сільськогосподарських тварин, повідомляє ЛОДА.

Новий завод в Україні входить до групи компаній «Коудайс» (Нідерланди), який є світовим виробником кормів, преміксів та концентратів для свійських тварин та птиці, загальною кількість понад 90 заводів у 60 країнах світу.

Потужність заводу 1500 тис. тонн в місяць.

Завод має 8 поверхів і обладнаний новітньою спеціалізованою технікою від провідних компаній світу, автоматизованими системами керування, автоматичною лінією пакування та навіть роботизованою технікою. Сума інвестицій склала 7,8 млн євро.

Нагадаємо, у червні у Буську відкрили завод «FEEDNOVA». Це сучасне підприємство, яке виготовлятиме високопротеїнові кормові добавки для якісної відгодівлі тварин.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!