На Львівщині відкрили ще дві поліцейські станції

1169 0
Правоохоронці виконуватимуть повноваження дільничного офіцера поліції та патрульної поліції.
фото пресслужби поліції львівської області

фото пресслужби поліції львівської області

На Львівщині відкрили ще дві поліцейські станції. Зокрема, йдеться про села Ямпіль Мурованської територіальної громади та Жовтанці Жовтанецької територіальної громади.

Так, як повідомили у пресслужбі поліції у Львівській області, у селі Ямпіль поліцейська станція розташована на вулиці Івана Франка, 71 – тут обов’язки поліцейського офіцера громади виконуватиме капітан поліції Олександр Башак. У Жовтанцях – лейтенант поліції Ростислав Засєдко. Обидва поліцейські пройшли конкурсні відбори та навчання.

Читайте також: У Славському запрацює перший на Львівщині «шериф»

Правоохоронці виконуватимуть повноваження дільничного офіцера поліції, патрульної поліції, а головне завдання – надавати мешканцям поліцейські послуги, щоденно забезпечувати правопорядок на території обслуговування, своєчасно реагувати на звернення людей та запобігати вчиненню правопорушень. Оцінювати роботу правоохоронців будуть самі мешканці.

На території Мурованської територіальної громади проживає понад 9,5 тисяч осіб, на території Ямпільської – понад 8,5 тисяч. Їм виділили відремонтовані за кошти місцевих бюджетів робочі місця. Також поліцейські офіцери громад забезпечені службовим транспортом, зброєю, засобами зв’язку та усім необхідним для роботи.

Читайте також: На Львівщині триває набір у патрульну поліцію

Зазначимо, що пілотний проект «Поліцейський офіцер громади» стартував у лютому 2019 року. Його запровадили в семи областях, охопивши 206 об’єднаних територіальних громад. Проєкт має охопити понад 29 тисяч населених пунктів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!