На Львівщині відкриють сучасний завод з виробництва кормів для тварин

6322 0
Інвестиції у підприємство склали 4 млн євро.
Фото: Koudijs Ukraine

Фото: Koudijs Ukraine

У Золочівському районі, у селі Хильчиці, відкриють новий завод із виробництва вітамінно-мінеральних сумішей для свійських тварин. Про це Тvoemisto.tv розповів керівник відділу залучення інвестицій Львівської ОДА Орест Фільц.

Читайте також: Київська фірма хоче збудувати на Львівщині завод енергетичних напоїв

За його словами, завод вже збудований і запустити виробництво преміксів планують вже наприкінці квітня або на початку травня.

На заводі виготовлятимуть суміші для великої рогатої худоби, кролів, свиней, курей-бройлерів та інших свійських тварин. Наразі компанія планує постачати свою продукцію на вітчизняний ринок, але в планах є продаж преміксів також і за кордон.

Заявлена потужність заводу – 1,5 тис тонн продукції на місяць. Однак, через те, що виробництво повністю автоматизоване, компанія матиме не велику потребу у працівниках. На підприємстві працюватимуть 210 людей.

Власником нового заводу є українсько-нідерландське підприємство Koudijus Ukraine. Інвестиції у новий завод у селі Хильчиці склали 4 млн євро.

Як відомо, у 1998 році компанія Koudijs разом з усіма експортними підприємствами увійшла до групи De Heus – найбільшої сімейної компанії з виробництва кормів у Нідерландах.

Читайте також: Кохавинська фабрика на Львівщині збудує новий цех за 28 млн євро

Нагадаємо, що на Золочівщині планують збудувати свої заводи одразу дві компанії: київська «ГК Нові Продукти» вироблятиме енергетичні напої, а компанія «Централ Плейнс Груп Україна» перероблятиме картоплю.

Також на Львівщині з’явиться новий завод від меблевого комбінату «Стрий» та розширить свої потужності Кохавинська фабрика.

Анна Чистякова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!