На Львівщині відкрився сучасний завод з переробки кормових добавок для тварин

3702 0
На підприємстві створили майже сотню робочих місць.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Сьогодні, 23 червня, у Буську відкрили завод «FEEDNOVA». Це сучасне підприємство, яке виготовлятиме високопротеїнові кормові добавки для якісної відгодівлі тварин.

«Фіднова» є інвестиційним проєктом групи компаній «Ефективні інвестиції» в партнерстві нідерландською компанією «Mada Participations B.V.» та компанією UMG Investments.

«Завод FEEDNOVA з виробництва високопротеїнових кормових добавок для сільськогосподарських і домашніх тварин є першим в Україні незалежним майданчиком, який прийматиме та перероблятиме сировину від аграрних підприємств регіону. Варто зазначити, що загальна сума інвестицій в будівництво заводу становить 20 мільйонів доларів США, а також підприємство створить майже сто робочих місць, що матиме позитивний вплив на якість життя мешканців регіону», – йдеться у повідомленні Львівського міського центру зайнятості.

Читайте також: У Львові готують до продажу науково-дослідний інститут «Еротрон» на вулиці Антоновича

ТзОВ «Фіднова» у 2019 році пройшла процедуру із оцінки впливу на довкілля будівництва заводу з виробництва тваринних білків та кормових домішок та отримала позитивний висновок щодо планованої діяльності.

В Департаменті екології та природніх ресурсів кажуть, що функціонування такого заводу дасть змогу вирішити проблему екологічних загроз та небезпек, а підприємства області отримають можливість повноцінно слідувати законній та екологічно безпечній переробці відходів тваринного походження

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!