На Львівщині відкриють асфальтобетонний завод за 100 млн грн інвестицій

5344 0
За повної потужності виробництва створять понад 100 нових робочих місць.
фото львівської ова

фото львівської ова

На Червоноградщині відбудеться відкриття асфальтобетонного заводу, який побудував український виробник «Кредмаш» (Кременчуцький завод дорожніх машин). Зокрема, для функціонування заводу залучили близько 100 млн гривень інвестицій.

«17 травня начальник Червоноградської районної військової адміністрації Андрій Дяченко відвідав Добротвірську громаду, де незабаром відбудеться відкриття асфальтобетонного заводу. Це – сучасне українське виробництво, яке відповідає усім технічним та екологічним вимогам», – йдеться в повідомленні пресслужби Львівської ОВА.

Читайте також: Підприємства, які переїхали на Львівщину, отримають 100 тисяч гривень допомоги

Потужність заводу становить 120 тонн асфальту за годину завдяки встановленій асфальтобетонній установці європейського рівня, яка не випускає шкідливого диму і практично не забруднює навколишнє середовище. Станом на сьогодні робочими місцями забезпечили 25 працівників. А за повної потужності виробництва для ефективнішої роботи заводу створять понад 100 нових робочих місць.

Нагадаємо, що на Львівщині також збудують новий сільзавод, який розташується на території Трускавецької громади у селі Модричі. Так, у громаді запрацює підприємство з виробництва харчової солі «Екстра» ТОВ «Укрінвестсистем». Потужність Модрицького сільзаводу на рік становитиме 100 тисяч тонн солі.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!