Політична реклама

На Львівщині відкриють новий пункт пропуску до Польщі

7038 0
23 травня у Львівській області стане на 1 пункт пропуску більше. Саме цього дня на кордоні з Польщею відкриють перехід Угринів-Долгобичув, що розташований на відстані 20 км від Червонограда у напрямку Володимир-Волинського.

Як повідомили tvoemisto.tv у Державній прикордонній службі України–Західний кордон, перехід розташований на польській стороні.

Там відбуватиметься спільний контроль українців і поляків саме в Польщі. Усі приміщення порівну поділені між українцями і поляками.

Пункт пропуску розпочав своє тимчасове функціонування 5 червня 2012 року, на час проведення ігор фінальної частини чемпіонату Європи з футболу. Після його закінчення він призупинив свою роботу, у зв’язку з продовженням будівельних робіт.

Саме цей пункт пропуску ЄС визнав найбільшим на своєму східному кордоні.

Усі фото: Державної прикодонної служби


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!