На Львівщині відновлюють 36-метровий міст через Дністер

1800 0
Зараз дорожники влаштовують захисні шари на нижній частині прогонової будови.
Фото: Укравтодор

Фото: Укравтодор

На Львівщині, у селі Заліски Жидачівського району, капітально ремонтують 36-метровий міст через річку Дністер. Споруда є однією з 5 переправ, що входять до автошляху М-30 Стрий – Ізварине, який цьогоріч планують відновити, повідомляє Укравтодор.

Читайте також: Через річку Західний Буг облаштували тимчасовий міст. Хто ним може проїхати

Зараз дорожники влаштовують захисні шари на нижній частині прогонової будови.

Роботи виконує підрядна організація ПАТ «Мостобуд».

На мості уже влаштували два шари асфальтобетонного покриття, демонтували пошкоджені елементи споруди, влаштували деформаційні шви, залізобетонну накладну плиту, тротуари та шар гідроізоляції, встановили перильне та бар’єрне огородження.

У планах дорожників влаштувати захисний шар покриття на тротуарах, встановити дорожні знаків та нанести розмітки, очистити, поґрунтувати,  пофарбувати низову частину прогонової будови та відремонтувати конуси.

У рамках Національної програми відновлення мостів цього року буде відремонтовано та збудовано понад 160 штучних споруд цього року.

Нагадаємо, 3 травня у селі Гайок Кам'янка-Бузького району на Львівщині провалився міст через річку Західний Буг. Йдеться про трасу Львів – Радехів – Луцьк. Йдеться про трасу Львів – Радехів – Луцьк. Через обвал споруди заблокована траса на дорозі Львів – Луцьк. Щоб розвантажити автошляхи та зменшити затори, які утворилися через обвал автомобільного мосту, Львівська залізниця запустила експрес-потяг Львів – Чернівці до Луцька.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!