На Львівщині відновили ремонт траси Миколаїв – Бібрка

5625 0
Наразі дорожники влаштовують тротуари у Черлянах.
Фото: Служба автодоріг Львівщини

Фото: Служба автодоріг Львівщини

На Львівщині відновидли роботи на трасі Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам'янка-Бузька – Бібрка між Городком та Крижовою. Про це повідомляють на сторінці Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Наразі дорожники влаштовують тротуари у Черлянах. Ремонт виконують у межах Державного інвестиційного проєкту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області».

Читайте також: На Львівщині відремонтують частину траси Львів — Самбір — Ужгород

Нагадаємо, що в жовтні 2019 року почали ремонтувати автомобільну дорогу загального користування державного значення Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам'янка-Бузька – Бібрка. Тоді роботи провели між Бучалами та Комарно. 

Тендер на реконструкцію частини траси Миколаїв – Бібрка оголосили в лютому минулого року. У межах реконструкції на дорозі мають замінити дорожнє покриття, облаштувати перехідно-швидкісні смуги та смуги накопичення, збудувати кільцеву розв’язку зі з’їздами, замостити тротуари та пішохідні доріжки, встановити автобусні зупинки та автопавільйони, дорожні знаки та нанести розмітку. Наявне освітлення замінять на світлодіодне.

Проектно-кошторисну документацію на ремонт траси виготовили ще 2016 року за понад 1,3 млн гривень. Вартість робіт становить 179,3 млн гривень. Завершити реконструкцію траси мають до кінця 2020 року.

Читайте також: У Львові підтримали петицію про будівництво нової дороги через Винниківський ліс

Загалом на державні дороги Львівської області з дорожнього фонду у 2020 році запланували витратити 442,6 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!