На Львівщині відновили дорогу, яку не ремонтували понад 40 років. Фото

3547 0
Рремонт розпочали у 2020 році на ділянці від смт Красне до с. Скварява.
фото: лода

фото: лода

На Львівщині відремонтували дорогу Золочів – Красне на ділянці смт Красне – с. Почапи.  Її ремонт не виконували понад 40 років. Про це повідомляє заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

«Маcштабний ремонт розпочали у 2020 році на ділянці від смт Красне до с. Скварява. У цьому році ремонтували ділянку від с. Гончарівки до с. Почапи. Разом 16 км дороги. У межах робіт розпушили наявне покриття,  влаштували нову основу, два шари асфальтобетонного покриття, нанесли розмітку та встановили нові дорожні знаки», – каже він.

Читайте також: На Львівщині завершують ремонт дороги Миколаїв – Бібрка. Фото

Додамо, що ця дорога забезпечує сполучення Буської, Красненської та Глинянської громад з районним центром в м. Золочеві. Напередодні в Золочівському районі завершили ще одну дорогу  Ясенів – Золочів, на якій вже влаштували асфальтобетонне покриття. Тривають роботи з влаштування тротуарів, водоскидних лотків та обочини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!