На Львівщині відновили ремонт дороги, що сполучає Червоноград та Раву-Руську

10163 0
Йдеться про автомобільну дорогу, що сполучає населені пункти Червоноград та Раву-Руську.
Фото: Служба автомобільних доріг

Фото: Служба автомобільних доріг

Шляховики Львівщини відновили ремонтно-будівельні роботи на автодорозі Т-14-04. Йдеться про автомобільну дорогу, що сполучає населені пункти Червоноград та Раву-Руську. Про це повідомили у департаменті дорожнього господарства Львівської ОВА.

Зокрема, на 5 штучних спорудах влаштовують дощову каналізацію в межах населених пунктів Белз, Корчів та Річки. Також проводять роботи з вирубки дерев та видалення порослі, зрізають старий асфальт поблизу Белза в напрямку Рави-Руської та вже відновили роботи із влаштування основи дорожнього одягу. На об’єкті працюють одразу кілька бригад, а дорожня техніка працює на ділянці Белз – Рава-Руська.

«Вже цьогоріч зрізали пошкоджене дорожнє покриття довжиною 5 км та розпочали роботи з влаштування основи із щебенево-піщаної суміші. Крім цього, на мостах провели роботи із демонтажу пошкоджених елементів та влаштували тимчасові об’їзні дороги», – повідомили в Службі автомобільних доріг.

Капітальний ремонт прикордонної дороги передбачає ремонт та розширення проїзної частини, ремонт штучних споруд, влаштування узбіч, забезпечення водовідведення, влаштування дощової каналізації в межах населених пунктів, тротуарів, зупинок громадського транспорту та освітлення, організацію дорожнього руху.

Читайте також: На ремонт дороги Мшанець – Стрілки на Львівщині потрібно 500 мільйонів гривень

За даними Служби автомобільних доріг, наразі забезпечили проїзд автомобільного транспорту у нижньому шарі асфальтобетонного дорожнього покриття довжиною понад 14 км від Острова у сторону Белза.

Додамо, що ремонт дороги Т-14-04 відбувається у межах реалізації інвестиційного проєкту «Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні». Роботи виконує підрядна організація ТзОВ «Дрог-Буд». Як тоді повідомляли у коментарі Tvoemisto.tv у пресслужбі Служби автомобільних доріг Львівської області, вартість робіт становитиме 31 млн євро.

Нагадаємо, що у 2021 році в Червонограді близько 80 людей вийшли на протест проти незадовільного стану покриття дороги Т-14-04 Червоноград – Рава-Руська. 
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!