На Львівщині відновили ремонт дороги, яку ремонтують з 2017 року

6345 0
Дорогу Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква, почали ремонтувати ще у 2017 році, через недофінансування ремонт зупинили.
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

На Львівщині відновили роботи дороги Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква на ділянці від межі Волинської області до Острова. Йдеться про ділянку майже 25 км, інформує Служба автомобільних доріг Львівщини. 

«Працюємо на відрізку між населеними пунктами Борятин та Бояничі. Дорожники розпушують існуюче дорожнє покриття для подальшого влаштування основи із щебенево-піщаної суміші, а також проводять земляні роботи. На ділянці проведення ремонтних робіт організовано реверсивний рух транспорту», – йдеться у повідомленні.

Додамо, торік, у листопаді дорогу Р-15 Ковель – Володимир – Волинський – Червоноград – Жовква розпочали ремонтувати поблизу міста Великі Мости.

Читайте також: Уряд забрав 62 млн у онкохворих і віддав їх на будівництво львівських доріг

Нагадаємо, дорогу почали ремонтувати ще у 2017 році, через недофінансування ремонт зупинили. Відремонтувати автомобільну дорогу Р-15 по всій протяжності в межах Львівської області планують до кінця 2021 року, якщо буде фінансування. Роботи виконує підрядна організація «Автомагістраль-Південь» за майже 500 мільйонів гривень. 

Додамо, за даними сайту Наші гроші, дві третини усіх дорожніх підрядів Служби автомобільних доріг у Львівській області у 2020 році сумою від 100 млн гривень отримали три компанії – ТОВ «Автомагістраль-Південь», ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» та ТОВ «Техно-Буд-Центр».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!