На Львівщині відновили ремонт двох мостів. Фото

2746 0
Дорожники демонтують старе огородження та покриття, проводять підготовку до бетонування.
фото: лода

фото: лода

На автомобільній дорозі Славське – Хащованя, що входить до Малого карпатського кола, відновили ремонт двох мостів. Роботи виконує підрядна організація «Автомагістраль». 

Дорожники демонтують старе огородження та покриття, проводять підготовку до бетонування.

«Торік відремонтували майже 5 кілометрів цієї автомобільної дороги. Залучили на ремонт майже 50 млн гривень. Роботи продовжимо як будуть сприятливі погодні умови», – повідомляє заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Читайте також: На ремонт доріг Львівщини виділять понад 2 мільярди гривень

Додамо, що на цей рік для продовження ремонту на автошляхах місцевого значення необхідно майже 700 мільйонів гривень, державного – 1,2 млрд гривень. Фінансовий ресурс з держбюджету дозволить виконати повний комплекс робіт на дорозі «Бориня – Боберка» та на дорозі «Славське – Хащованя» до межі Львівської області.

Повний перелік доріг, які ремонтуватимуть та будуватимуть на Львівщині цього року можна переглянути за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!