На Львівщині відновили ремонт моста на дорозі, яка стане частиною великого транзитного кільця

3844 0
Реконструкцію ведуть на мості через річку Желдець.
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

На Львівщині відновили роботи з реконструкції мостового переходу на автомобільній дорозі Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка через річку Желдець, повідомоляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: Дорога за мільярд. Що відомо про автошлях між Жовквою та Кам'янка-Бузькою, який починають будувати

Ремонтно-будівельні роботи на штучній споруді розпочали у грудні 2020 року. Тоді мостовики демонтували стару переправу та влаштували тимчасовий міст. Наразі вже виконали роботи із армування підпірної стінки з відкрилками по одній половині моста, а також виконуються роботи із в’язання арматури для влаштування насадки по іншій половині.

Ремонтні роботи проводить підрядна організація ТзОВ «Волинська мостобудівельна компанія».

Нагадаємо, після реконструкції ця дорога відповідатиме ІІІ категорії. Дорога Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка має стати частиною великого транзитного кільця навколо Львова для вантажівок. Частково цю трасу між Городком і Крижовою та між Бучалами та Комарно відремонтували торік. Саме ділянка Жовква – Кам'янка-Бузька має важливе соціальне значення для Львівщини, адже поєднує між собою не лише два райони: Жовківський та Кам'янка-Бузький, а й дві траси – Тернопіль – Львів – Рава-Руська та Львів – Радехів – Луцьк. За словами керівника Служби автомобільних доріг у Львівській області Олега Берези, відремонтована ділянка стане економічно вигідною для багатьох водіїв та дозволить значно зменшити час перебування в дорозі».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!